BLOG 'LO SINGS STING, FEATURING THE ROYAL DUTCH SCAM'Blog

Plotseling werd ik gebeld: "Carla, we spelen onze premiere volgende week in de Leidse Schouwburg en we willen joú als fotograaf! Zou je dat willen en kan je?" Ik had afspraken staan maar die heb ik verzet en zo reed ik op vrijdag naar Leiden. Dat was een lange rit vanuit Assen en aangezien ik op zondag een opdracht in Studio 21 in Hilversum had, heb ik gelijk maar een hotel geboekt.

Hoewel ik meerdere muzikanten van The Royal Dutch Scam ken, was het onze eerste samenwerking. En wat voor eentje! Ik kan het niet zo goed onder woorden brengen: soms wérkt iets gewoon! De bandleden ademen werkelijk passie voor muziek, het is zó voelbaar! En dat zet mij 'aan'! Want dat wat zij uitzenden, dat wat zij je laten voelen, dat wil ik graag overbrengen in mijn foto's. Dus ieder deed waar hij goed in was, er was een bepaald vertrouwen en alles ging vanzelf. Zó te gek is dat! Lex Amrein 'bediende de knoppen' en ik heb ervaren dat hij dat als geen ander kan. En als dit alles dan ook nog eens plaats vindt in één van de mooiste theaters van Nederland, dan is het feest compleet hoor!

De reacties waren geweldig: Lo van Gorp werd de hemel ingeprezen, de band kreeg een luid applaus. Missie volbracht!

Na de show nog even wat drinken en met een voldaan gevoel reed ik naar het hotel. De volgende ochtend heb ik de eerste foto's aangeleverd en de reacties hierop waren fantastisch!

Deze gaat in de boeken!