BLOG 'MARLAYNE'S SUNDAY SESSION'

Als huisfotograaf van Theater de Speeldoos in Baarn mocht ik de te gekke Sunday Session van Marlayne Sahupala vastleggen. De avond ervoor nog bij de 'Night of de Koemarkt' gefotografeerd, in het holst van de nacht naar huis rijden, foto's ingeladen en vlak voor het slapen gaan nog snel even gekeken of het me gelukt was om de juiste sfeer vast te leggen (gelukt! ;-)). De volgende ochtend voor dag en dauw opgestaan om verder te gaan met de foto's om vervolgens om 12.00 uur weer de deur uit te gaan richting Baarn. Daar stond de directeur van het theater, Tom v.d. Poel, mij al op te wachten met een kop koffie.

Ik heb Marlayne al vaker gefotografeerd en het is altijd fijn om bekende muzikanten weer tegen te komen! Het werd een toffe Sunday Session en aan mij de taak om vooral vast te leggen wat de Sunday Session inhoudt: sfeer, kleinschalig maar vooral toffe muziek!

Er kwam ijzel aan dus voordat het glad werd ben ik weer terug gereden naar Assen. De volgende dag contact gehad met Marlayne en Tom en ze waren helemaal gelukkig met het resultaat van de foto's! Top!