Huisfotograaf & Social media

Het is erg gaaf om huisfotograaf te zijn van een productie of band. Want naast dat ik het heerlijk vind om toffe foto’s te maken, vind ik de interactie met de mensen met wie ik werk minstens zo belangrijk. Als huisfotograaf van een productie ben ik dan ook een aantal keren bij de productie of theatertour aanwezig om te fotograferen. Dit werkt heel fijn want zowel de muzikanten als de crew leren me vlot kennen en weten hierdoor snel wat ze aan me hebben.

Als er een fijne samenwerking is, beheer ik soms ook de Social Media van de productie of band. Ik ben de aanjager en zorg dan tijdens een theatertour (of voor een band het gehele jaar door) voor de berichten op Facebook en Instagram. Het is een prachtige combinatie met het fotograferen omdat je altijd overstijgend bezig bent en kijkt wat het evenement, show of productie nodig heeft om tot zijn recht te laten komen. Vaak laten we niet alleen de show/evenement zien maar ook hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Dit geeft net even dat extra’s waardoor het publiek zich betrokken voelt.

Ik ben o.a. huisfotograaf van Charly Luske ('The Story Of...'), DRI3MAN, PGK-Events (Top 2000 Live en Legendary Albums Live), MBN-producties (Abba the Music / Elvis the Music), Interzorg Noord Nederland en de Nick Bult All Star Band.