Blog

'Lo sings Sting, featuring The Royal Dutch Scam'
Plotseling werd ik gebeld: "Carla, we spelen onze premiere volgende week in de Leidse Schouwburg en we willen joú als fotograaf! Zou je dat willen en kan je?" Ik had afspraken staan maar die heb ik verzet en... (klik op de foto om verder te lezen)

'The Night of the Koemarkt, X-mas editie'
'The Night of the Koemarkt' is het grootste, gratis muziekevenement van Friesland met als hoogtepunt een fantastisch promsconcert waarbij pop, rock, klassiek en musical elkaar kruisen. Al twee jaar lang stond de 'X-MAS editie' op de planning maar door Corona ging dit feest niet door. Maar in 2022 was het zover! Een te gek feest met veel toffe kerstliedjes, sommige in een ander jasje en begeleid door een fantastische band én brassband Pro Rege... (klik op de foto om verder te lezen).

Marlayne's Sunday Session
Als huisfotograaf van Theater de Speeldoos in Baarn mocht ik de te gekke Sunday Session van Marlayne Sahupala vastleggen. De avond ervoor nog bij de 'Night of de Koemarkt' gefotografeerd, in het holst van de nacht naar huis rijden, ....... (klik op de foto om verder te lezen)

Sunday Session

Backstage bij Tim Akkerman!
Tim Akkerman speelde met zijn band 'The Ivy League' in de Nederlands theaters met zijn eigen theatertour. Zo eentje die je raakt! Vaak worden er foto's van de show gemaakt maar veel minder vaak worden er foto's gemaakt van alles wat zich achter de schermen afspeelt, iets wat tekenent is voor het leven van een muzikant. Tim vroeg me of ik juist dat wilde vastleggen.... (klik op de foto om verder te lezen)